Mitkä harjoitukset lisäävät parhaiten tehoa?

Ihminen kohtaa elämänsä aikana monia tehtäviä. Klassisten - pojan kasvattaminen, talon rakentaminen ja puun istuttaminen - lisäksi on toinen tärkeä tehtävä. He eivät kirjoita häntä listoille, he eivät puhu hänestä koulussa. Mutta jokainen mies ymmärtää: tämä tehtävä on yksi hänen elämänsä tärkeimmistä. Varmasti seksikästä! Pidä potenssi terveenä ja vahvana.

Tiedetään, kuinka ehkäistä kielteisiä vaikutuksia miehen seksuaaliseen toimintaan. Elä terveellisiä elämäntapoja, vältä stressaavia tilanteita, harrasta seksiä säännöllisesti. Yksi tärkeimmistä menestyksen avaimista tehon ylläpitämisessä on jatkuva liikkuminen. Ei kaoottista juoksemista ympäri huonetta, vaan säännöllistä fyysistä toimintaa. Lisäksi sekä koko kehossa että erikseen pubococcygeus-lihaksessa, joka vastaa tehosta.

Mitä nämä yksittäiset harjoitukset ovat? Kerromme sinulle artikkelissa.

Kuinka tärkeää fyysinen aktiivisuus on miesten terveydelle?

Aktiivinen elämäntapa on tärkeä paitsi tehon kannalta. Kun liikumme paljon, veri on kyllästetty hapella, mikä estää pysähtymisen. Lihakset toimivat myös meille, kun jännitämme niitä. Miehen vahvat lihakset ovat aina kaunis näky ja osoitus terveestä kehosta.

Kun liikumme vähän, paino nousee ja teho laskee. Rajoitettu liike voi johtaa tulehdukseen lantion elimissä. Tämä johtuu laskimoveren pysähtymisestä nivusalueella. Ja mitä vähemmän verta siellä virtaa, sitä heikompi erektio.

Ei ole ollenkaan välttämätöntä käydä joka päivä kuntosalilla, "tappaa itsesi" ja nostaa rautaa. Tämä voidaan tehdä vain, jos nautit prosessista. Vain tehon vuoksi - ei. Mutta säännölliseen harjoitteluun turvautuminen on hyödyllistä keholle.

Kuntosalilla harjoittelu tekee hyvää miehen potenssille

Jos puhumme kuntosalista yhtenä miehen toimintatyypeistä, sillä on useita merkittäviä etuja. Heidän joukossa:

 • Optimaalinen kuormitus.Yleensä salilla treenataan koko kehoa. Kuorma jakautuu tasaisesti - selkään, rintaan, käsiin, jalkoihin. Harjoittelusta riippuen. Kun tulet kuntosalille, et vain lisää testosteronitasojasi ja vastaavasti seksuaalista halua, vaan myös parantaa kehosi terveyttä.
 • Lepää päätäsi.Harjoituksissa keskitymme tekniikkaan, lähestymistapojen määrään ja lepoaikaan. Meillä ei ole aikaa ajatella ongelmia työssä tai kotona. Pää on tyhjä! Eikö tämä olekin ihana bonus myrskyisinä ja hermostuneina aikoinamme?
 • Parantunut verenkierto.Jokainen harjoitus lisää verenkiertoa. Tämä vaikuttaa epäsuorasti yhdynnän ja erektion kestoon.
 • Lantionpohjan lihasten vahvistaminen.Tavalla tai toisella, eivät vain harjoittamamme lihakset, vaan myös viereiset lihakset jännittyvät. Esimerkiksi kun teet maastanostoja, tunnet myös jännitystä nivusissasi. Vahvistettuja lantionpohjan lihaksia tarvitaan vahvempiin orgasmeihin sekä tiheämpään ja pidempään rakasteluun.

Kerromme sinulle kappaleessa, mitkä harjoitukset erityisesti auttavat vahvistamaan luottamusta sänkyyn ja sen myötä tehokkuutta. Mutta ensin, vasta-aiheista.

Vasta-aiheet

Tärkeä! Sinun täytyy tuntea kehosi ja kuunnella sitä. Sinun tulisi kuitenkin myös kuunnella joitain lääkäreiden todistuksia.

Intiimi voimistelu voi olla vasta-aiheista miehille seuraavissa tapauksissa:

 1. onkologia;
 2. sydämen rytmihäiriöt;
 3. akuutti eturauhastulehdus;
 4. sydämen vajaatoiminta ja muut.

Hyvällä tavalla lääkärisi pitäisi antaa suosituksia voimistelusta - pitäisikö sinun tehdä sitä vai ei, mitä harjoituksia tehdä impotenssiin.

Tehokkaimmat harjoitukset tehon lisäämiseksi

Nyt tarkastellaan harjoituksia, jotka vaikuttavat intiimialueeseen paikallisesti. Toisin sanoen ne lisäävät verenkiertoa erityisesti nivusalueella, parantavat peniksen toimintaa ja pidentävät yhdynnän kestoa.

Liikunta, joka vaikuttaa verenkiertoon

 1. Cardio kuormittaa.Tämä stimuloi verenkiertoa. Juoksun, uinnin tai tenniksen jälkeen kehosi kiittää sinua. Sydän ja se, mikä on vyön alle, palkitaan jatkossa hyvällä työllä.
 2. Kardioharjoitukset auttavat miestä nopeuttamaan verenkiertoaan
 3. Sinä tiedät"Voitto kahdeksan jedia"? Ei? Nyt näytämme sinulle. Jedijoogassa sitä kutsutaan voittoisaksi. Itse asiassa se on tavallinen kahdeksas, jota kuvaavat lantio. Kun olet kyllästynyt yksitoikkoisiin liikkeisiin loputtomassa ympyrässä, voit aloittaa oman - väännä lantiota eri suuntiin. Missä vain haluat! Vaikutus on sama: veri hajoaa lantion elinten läpi. Tällä harjoituksella parannat tehosi lisäksi myös liiketaitojasi sängyssä.
 4. Kallistukset.Toinen hyödyllinen harjoitus päiväkodista lähtien. Aseta jalkasi hieman leveämmäksi kuin hartioiden välinen etäisyys. Sitten taivutat vartaloasi yrittäen päästä käsilläsi lattiaan. Venyttelyllä on tärkeä rooli tässä harjoituksessa. Siksi sinun ei pitäisi olla innokas heti. Aluksi 10-20 kaltevuutta, 3-4 lähestymistapaa riittää. Miellyttävän ajan, noin viikon, jälkeen sinun tulee lisätä mutkien lukumäärää, jotta lihaksesi treenataan tehokkaammin. Lisää kaltevuuden määrää, kunnes se on 50. Harjoitus kytkee selkälihaksia, mikä lisää selkäytimen läpäisevyyttä. Ja tämä puolestaan parantaa erektiota ja siemensyöksyä.

Testosteronia tuottavat kuormat

 1. Kyykky.Yleensä raskaat harjoitukset, jotka suoritetaan yleensä kuntosalilla käsipainoilla, tankoilla tai muilla välineillä, ovat erittäin hyödyllisiä testosteronitasojen nostamisessa. Esimerkiksi kyykkyt. Otetaan yksinkertaistettu versio - kyykky kotona. Tee se näin: aseta jalkasi hartioiden leveydelle, jopa hieman leveämmälle. Käännä sukat hieman poispäin itsestäsi. Nostamatta jalkojasi lattiasta, ala istua mahdollisimman alas. Tätä harjoitusta suoritettaessa pakaroiden tulee olla jännittyneet. Aivan alareunassa, ennen nousua, pidä tauko pari sekuntia. Ja sitten nouse hitaasti. Toista harjoitus vielä 20 kertaa. Pidä pakarat koukussa koko kyykkyjen ajan. Näin työskentelet paremmin tehoon vaikuttavia lihaksia. Kun olet tottunut harjoitukseen, sinun tulee lisätä aikaa alaosassa - muutamasta 10-15 sekuntiin.
 2. Kyykky auttaa kehittämään tehosta vastaavia lihaksia
 3. Aamun rokkaamista.Terveellä miehellä on erektio penis aamulla. Jos se on makuulla, tämä osoittaa vakavia rikkomuksia. Joten peniksesi on pystyssä. Sinun on aloitettava sen "pumppaaminen", eli nostaminen ilman käsiä - itse peniksen ponnisteluilla. Tee harjoituksen alussa 5-10 nykäystä. Sitten - lisää kuormaa vähitellen. Kun hallitset 40-50 nostoa, voit kuormittaa penistä kevyesti ja luoda lisäpainoa. Pue esimerkiksi uimahousut jalkaan. Kun uimahousut näyttävät liian kevyiltä, voit siirtyä pyyhkeeseen. Tämä harjoitus ei lataa vain penistäsi testosteronilla, vaan myös voimaa ja elinvoimaa koko päiväksi.
 4. Sammakko.Lähtöasento – painot suoria tai hieman koukussa olevia käsivarsia. Se näyttää punnerruksista. Jalat suoristetaan, asetamme ne varpaille. Vedä vuorotellen polviasi rintaan - ensin yksi, sitten toinen. Suorita 3 tällaista lähestymistapaa 10 kertaa. Molemmilla jaloilla suoritettu harjoitus katsotaan kokonaiseksi ympyräksi. Sitä käytetään lämmittelynä kamppailulajeissa - se saa veren pumppaamaan hyvin ja saa lihakset toimimaan. Harjoitusta voi asteittain nopeuttaa.
 5. Harjoitus Sammakko miehen lantion alueen lihaksille

Harjoitukset eturauhasen normaalia toimintaa varten

 1. Eturauhasen ja "rakkauslihaksen" harjoittelu.Loistava harjoitus kotikäyttöön. Muissa olosuhteissa on epätodennäköistä, että pystyt suorittamaan sen - joko et rentoudu niin paljon kuin sinun pitäisi, tai et saa sitä loppuun. Joten sinun on laitettava sormesi peräaukon ja kivesten kasvun alun väliselle alueelle. Jännitä sitten tämä alue. Pidä 2-3 sekuntia vähentämättä puristusvoimaa. Sitten rentoudu. Toista 10 kertaa. Edistyneet harjoittelun käyttäjät pitävät aluetta jännittyneenä 10 sekuntia. Loput on suunnitelmien mukaan.
 2. Perhonen.Tiibetin munkit ovat viisaita ihmisiä. He omaksuivat yhden harjoituksen, josta tuli myöhemmin tehon lisääminen. Sinun täytyy istua "lootusasennossa". Älä kuitenkaan laita jalkojasi ristiin, vaan yhdistä jalat toisiinsa. Auta käsiäsi ja yritä siirtää jalkojasi yhteen puristettuina mahdollisimman lähelle nivusaluetta. Pidä samalla selkä suorana ja katso suorana. Yritämme painaa kyynärpäämme polvillemme niin, että ne koskettavat lattiaa. Ei haittaa, jos se ei onnistu ensimmäisellä kerralla. Polviin kohdistuvaa painetta tulee pitää useita sekunteja venyttämällä hitaasti sisäreiden lihaksia. Vapauta paine muutaman sekunnin kuluttua, lepää ja toista sitten.
 3. Varras.Harjoitus – nivuslihaksille. Se saa veren virtaamaan kyseiselle alueelle ja lisää energiaa housuihin. Sinun tarvitsee vain makaa selällään. Nosta jalkojasi yksi kerrallaan ja tee pyöriviä liikkeitä. Jalka on suora. Tee pyöreitä käännöksiä suurimmalla amplitudilla, mutta ota aikaa. Tee 3 sarjaa kummallekin jalalle.

Voimistelu miehen tehon lisäämiseksi

 1. Kävely pakaroissa.Suosittu harjoitus sekä tytöille että miehille. Eikä tämä ole turhaa. Näin harjoittelemme tarvitsemamme lihakset – nivusen alueella. Sinun tarvitsee vain istua pakaroissasi ja venytellä jalkojasi edessäsi. Älä levitä jalkojasi. Tehtävä: kävele pari metriä eteenpäin ja taaksepäin, ikään kuin kävelisit pakaroillasi - järjestämällä ne uudelleen kuin jalat. Jokaisella liikkeellä yritä ottaa pidempi askel.
 2. Lisää tehoa kotona kävelemällä pakaroiden päällä
 3. Leveä askel.On suositeltavaa tehdä tämä harjoitus aamulla kevyen lämmittelyn jälkeen. Koska sinänsä se vaatii ainakin hieman joustavuutta ja lämmintä vartaloa. Lämmittelyn jälkeen sinun on seisottava suorassa. On parempi ottaa käsipainot - 3, 5, 10 kg. Paino riippuu harjoittelustasi. Laske kädet käsipainoilla pitkin kehoa. Ota leveä askel eteenpäin taivuttamalla polviasi 90 asteen kulmassa. Kädet ovat edelleen vapaassa asennossa vartaloa pitkin, mutta eivät roikkuu. Pysähdyimme muutamaksi sekunniksi ja palasimme lähtöasentoon. Toista 12 kertaa kummallakin jalalla.
 4. Samanlainen kuin koivu.Tarvitset vain seinää vasten seisovan sängyn. Sinun on asetettava makuulle niin, että pääsi on puoli metriä seinästä. Nosta sitten suorat, suljetut jalat ylös. Ala laskea niitä tasaisesti päätäsi kohti. Yritä koskettaa seinää varpaillasi. Pidä 10 sekuntia. Jos tunnet epämukavuutta, palaa tasaisesti normaaliasentoon. Tärkeintä tässä harjoituksessa on pitää hengitystä. Sinun ei tarvitse tehdä sitä nopeasti, muutama toisto joka päivä riittää.

Nykyään on tuhansia tapoja lisätä tehoa kotona. Ei ole välttämätöntä turvautua ravintolissiin tai ottaa lääkkeitä, sinun tarvitsee vain harjoitella useita kuukausia ja näet tuloksen. Voimistelu on hitaampi polku kuin välittömästi vaikuttavat pillerit. Kuitenkin, ei vain peniksesi, vaan myös koko kehosi kiittää sinua tällaisesta harjoittelusta.