Libidon ja tehokkuuden parantavat tuotteet

Seksuaalista halua voidaan lisätä merkittävästi käyttämällä libidoa lisääviä ruokia päivittäisessä ruokavaliossasi. Seksuaalinen vaisto kasvaa huomattavasti, jos otat lääkkeiden ja muiden keinojen lisäksi mukaan luettelon tuotteista, jotka ovat muuten melko edullisia suurimmalle osalle ja joita myydään useimmissa kaupoissa ja supermarketeissa.

Mies syö ruokia, jotka lisäävät libidoa ja tehoa

Miesten ja naisten afrodisiakit ruoassa

Monet perinteiset parantajat ja virallisen lääketieteen harjoittajat tietävät laajalti, että miesten seksuaalisen halun lisäämiseksi tulisi käyttää tiettyä ruokavaliota. Samaan aikaan niillä ei käytännössä ole kohdennettua vaikutusta naisiin. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan olleet tietoisia tästä, koska he uskoivat usein virheellisesti, että tällaisten tuotteiden sarja oli enemmän tai vähemmän universaali. Näin ei kuitenkaan ole.

Samaan aikaan, vaikka perinteiset parantajat ja perinteisen lääketieteen edustajat olisivat tietoisia tiettyjen tuotteiden myönteisistä vaikutuksista, he eivät kuitenkaan pystyneet selittämään tarkasti tällaisen vaikutuksen syytä. Usein tähän selitykseen käytettiin mystiikkaa ja muita perinteisesti "yliluonnollisiksi" luokiteltuja asioita. Kuitenkin vasta suhteellisen äskettäin on paljastunut mekanismi, kuinka tietyt ruoat tarkalleen vaikuttavat lisääntyneeseen libidoon ja seksuaalisuuteen yleensä.

Suurin syy seksuaalisen halun paranemiseen on tiettyjen hormonien tason nousu.

Erilaiset ruoat vaikuttavat kehoon eri tavalla. Jotkut pystyvät lisäämään useiden libidoa lisäävien hormonien tuotantoa.

Ravitsemukselliset ominaisuudet

Monet lääketieteen asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että useimmat miehet kokevat tavalla tai toisella seksuaalisen halun puutteita tai häiriöitä sen ilmaisussa. Syitä tähän on tietysti monia: erilaiset sairaudet, lisääntynyt väsymys, stressi ja jopa huonot ympäristöolosuhteet. Tästä ei kuitenkaan ole syytä huoleen. Yksi tapa, joka auttaa tehokkaasti torjumaan alentunutta libidoa, on valita oikea ruokavalio.

Muistaa!Keho tarvitsee tiettyjä komponentteja, jotka sisältyvät tiettyihin tuotteisiin.

Seuraavat aineet ovat vastuussa libidon ylläpitämisestä vaaditulla tasolla:

 • Seleeni, joka vaikuttaa erektioon sekä siittiöiden liikkuvuuteen.
 • Sinkki, joka edistää testosteronin tuotantoa kehossa ja parantaa myös miehen lisääntymisjärjestelmän toimintaa kokonaisuutena.
 • C-vitamiini osallistuu miessukupuolihormonien tuotantoon.
 • E-vitamiini osallistuu hormonaaliseen synteesiin ja on myös vahva antioksidantti.
 • L-arginiini. Se auttaa tuottamaan typpeä. Mitä vanhemmaksi mies tulee, sitä vähemmän hänen elimistössään tuotetaan tätä aminohappoa. Tämä vaikuttaa negatiivisesti verenkiertoon miehen sukupuolielinten alueella, mikä sen seurauksena vaikuttaa tehon heikkenemiseen. Seesami, samoin kuin muut pähkinät, auttavat lisäämään L-arginiinin tuotantoa.
 • Magnesium. Vaikuttaa dopamiinin tuotantoon, joka tunnetaan "ilohormonina".
 • A-vitamiini. Edistää sukupuolihormonin progesteronin tuotantoa.
 • B1-vitamiini. Sen puute vaikuttaa hermoimpulssien välittymiseen sekä energian tuotantoon, mikä johtaa tehon heikkenemiseen. Sisältää korianteria, parsaa ja siemeniä.

Estrogeeniton ruokavalio

Libidoa ja tehoa parantavien tuotteiden ei pitäisi vaikuttaa naissukupuolihormonien - estrogeenien - tuotantoon. Hormonaalinen epätasapaino voi johtaa lisääntyneeseen väsymykseen, liialliseen liikalihavuuteen ja sen seurauksena erektio-ongelmiin.

Tämän ruokavalion perustana on toteamus, että sinun tulee rajoittaa päivän aikana syömäsi ruoan määrää jättäen suurin osa ruoasta iltapäivällä ja illalla. Mutta tärkeintä on sulkea pois miesten ruokavaliosta mahdollisimman täydellisesti elintarvikkeet, jotka vaikuttavat estrogeenin tuotantoon:

 • Makeiset (leivät, makeiset jne. ).
 • Suolaisia ruokia.
 • Olut (säännöllisen kulutuksen mukaan).
Jotkut ruoat ovat hyviä sekä miesten että naisten libidolle

Ja yleensä on suositeltavaa suosia luomuruokaa. Ruoassa ei saa olla torjunta-aine- ja lannoitejäämiä.

Päälista

Joten luetellaan elintarvikkeet, jotka lisäävät miesten libidoa. Pääryhmiä voidaan erottaa useita.

Meren antimet

Kala, erityisesti rasvainen kala, sisältää B5-, B6- ja B12-vitamiineja. Lisäksi se sisältää seleeniä. Kaikki tämä vaikuttaa positiivisesti lisääntymisjärjestelmään. Osterit sisältävät sinkkiä, joka auttaa lisäämään siittiöiden määrää. Lisäksi ne sisältävät runsaasti dopamiinia: tämä entsyymi auttaa lisäämään libidoa. Mitä kaviaarille tulee, sillä on suuri vaikutus tehon parantamiseen. Lisäksi puhumme sekä mustasta että punaisesta kaviaarista.

Makeiset

Yritä luopua karkkipatuista ja muista "ilkeistä": nämä ovat libidoa alentavia tuotteita. Mutta hunajalla on päinvastoin erittäin myönteinen vaikutus miesten lisääntymisjärjestelmän toimintaan. Lisäksi yritä kuluttaa tummaa (karvasta) suklaata, varsinkin ennen kuin tapaat rakkaasi.

Neuvoja!Jopa terveellisiä makeita ruokia tulee syödä kohtuudella, tietäen milloin lopettaa.

Liha

Jos puhumme lihatuotteista, on syytä huomata, että makkaroita, makkaroita ja muita keinotekoisia "ihmisen luomuksia" on parempi välttää mahdollisimman paljon. Samaan aikaan kalkkunaa pidetään erittäin terveenä. Se auttaa myös testosteronin tuotantoa.

Hedelmät

Lisäksi seksuaalista halua lisäävien elintarvikkeiden luettelo sisältää erilaisia hedelmiä. Yhtenä niistä pidetään ananasta, joka stimuloi aktiivisesti lisääntynyttä libidoa miehillä. Lisäksi seksin aikana sillä on myönteinen vaikutus kehoon kaliumin sekä B-vitamiinien läsnäolon vuoksi.

Lisäksi seksuaalisen halun lisäämiseksi sinun on syötävä banaaneja. Niillä on suuri vaikutus ihmisen kokonaisenergiaan. Sukupuolihormonien tuotantoa stimuloi tämän merentakaisen hedelmän B-vitamiinin läsnäolo, mutta avokadolla, jonka kulutus on viime aikoina tullut yhä suositumpaa, on positiivisin vaikutus paitsi miehen, myös naisen kehoon. Säännöllisen käytön myötä reilun sukupuolen seksuaalinen halu lisääntyy huomattavasti.

Mausteet ja muut piristeet

Yllä lueteltujen lisäksi voit lisätä päivittäiseen ruokavalioosi muita libidoa parantavia ruokia. Niitä ovat basilika ja inkivääri. Jälkimmäistä käytetään perinteisesti itämaisessa lääketieteessä.

Muuten!Inkivääri vaikuttaa positiivisesti sekä miesten että naisten libidoon.

Mitä tulee selleriin, sillä on yksi ainutlaatuinen ominaisuus. Koostumuksensa ansiosta se pystyy vaikuttamaan kehon erityisten aineiden tuotantoon, jotka tekevät ihmisestä seksuaalisesti houkuttelevan vastakkaiselle sukupuolelle erityisellä, hienovaraisella tuoksulla. Sellerin lähimmällä "sukulaisella", persiljalla, on myös hyvä maine.

Sitrushedelmillä (sitruuna, appelsiini, mandariini ja muut) on hyvä vaikutus paitsi libidon lisäämiseen, myös kykyyn tulla raskaaksi. Emme saa unohtaa parsaa, joka vaikuttaa histamiinin tuotantoon kehossa. Mitä tulee myslin kaltaiseen tuotteeseen, se auttaa parantamaan erektiota. Lisäksi erilaisilla pähkinöillä ja siemenillä sekä kasviöljyillä, erityisesti oliiviöljyllä, on tässä erittäin myönteinen rooli.

Yksi vahvoista libido-stimulaattoreista on pippuri, erityisesti chili. Yritä myös lisätä sieniä ruokavalioosi. Lisääntynyttä seksuaalista energiaa syntyy niiden koostumuksen sisältämän proteiinin ja sinkin ansiosta.

Olemme siis nähneet, mitkä ruoat lisäävät libidoa. Lisäksi voit lisätä seksuaalisen halun tasoa yksinomaan luonnollisilla afrodisiakeilla. Samalla sinun on ymmärrettävä, että on olemassa myös ruokalajeja, jotka vähentävät seksuaalista aktiivisuutta: sinun tulee välttää niitä tai vähentää niiden kulutusta minimiin. Joten mene vapaasti lähimpään myymälään tai torille ja käytä näitä suosituksia. Itse asiassa terveellinen syöminen ei ole niin kallista ja vaikeaa kuin miltä ensi silmäyksellä näyttää. Lisäksi sillä on myönteinen vaikutus ihmisten terveyteen yleensä.