Seksuaalinen kiihottuminen miehillä: miten se ilmenee ja mikä sen aiheuttaa?

Seksuaalisesti houkutteleva nainen herättää kiihottumista miehessä

Miesten seksuaalinen kiihottuminen on monimutkainen prosessi. Tähän sisältyy ulkoisen tiedon käsittely (mitä vahvempi sukupuoli näkee ja kuulee), psykologinen valmius seksiin, nautinnon ennakointi ja kehon välitön fysiologinen reaktio. Jokaisen naisen on hyödyllistä tietää, kuinka tämä prosessi tapahtuu miehillä ja kuinka kiihottumista nopeuttaa.

Mistä kaikki alkaa?

Kiihtymisen alkavat erilaiset aistiärsykkeet. Tytön tuoksu, suudelmat ja kosketukset, ulkonäkö (etenkin ilman vaatteita) stimuloivat aivojen keskuksia, jotka välittävät signaalin sukuelimiin hermoston kautta.

Hormonit ovat mukana tässä prosessissa. Dr. John Bancroft, yhdysvaltalainen seksologi ja osa-aikainen Kinsey Institute for Sex Researchin 4. johtaja, väittää, että veren testosteronitaso määrittää miehen kiihtyvyysasteen. Tämä johtopäätös tehtiin tutkimuksen tuloksena, jonka tulokset julkaistiin Journal of Endocrinology -julkaisussa artikkelissa "Endocrinology of seksuaalinen kiihottuminen".

Tämän seurauksena syntyy erektio. Tämä on peniksen onkaloisten ruumiiden täyttämistä verellä. Lihakset supistuvat ja estävät laskimoiden ulosvirtauksen, minkä seurauksena penis kovettuu, suurenee (keskimäärin 3-4 kertaa) ja pulsaatio tuntuu. Usein tällainen reaktio tapahtuu muutaman sekunnin sisällä seksuaalisen stimulaation jälkeen. Mielenkiintoista on, että esipelin aikana erektio voi heiketä ja vahvistua uudelleen - tämä on täysin normaalia.

British Journal of Urology International julkaisi tutkimuksen, jossa oli mukana 20 tuhatta miestä. Heidän sukuelinten koot mitattiin. Mukana oli miehiä eri puolilta maailmaa. Tuloksena kävi ilmi, että keskimääräinen peniksen koko levossa on 9, 16 cm ja erektion aikana - 13, 12 cm.

13 cm on miehen peniksen keskikoko erektion aikana

Erektiota on kolmenlaisia. Yksi niistä – yöllinen (spontaani) – tapahtuu ilman seksuaalisia vivahteita. Kaksi muuta liittyy miesten seksuaaliseen kiihottumiseen.

Psykogeeninen (tai psykologinen) - tapahtuu aivojen keskusten virittymisen taustalla. Hermoimpulssit välittyvät selkäytimeen ja sitten hermoja pitkin lisääntymisjärjestelmään.

Refleksi – ilmestyy peniksen kosketuksen seurauksena. Koska tässä elimessä on monia hermopäätteitä ja sen iho on erittäin herkkä, kevyetkin kosketukset voivat aiheuttaa ärsytystä ja verenkiertoa penikseen.

Erektion lisäksi miehen pulssi kiihtyy, hengitys nopeutuu ja verenpaine kohoaa (kuten naispuolisella väestöstä). Kivespussi paksunee ja voi tihentyä, ja kivekset nousevat. Ylävartalo muuttuu hieman punaiseksi. Voitelunestettä vapautuu, mikä helpottaa siittiöiden kulkua kanavan läpi.

Mikä saa miehet kiihtymään?

Kauniin kuvan (alaston nainen tai pitsialusvaatteisiin pukeutunut, tanssiva, viettelevästi valehteleva jne. ) lisäksi esileikillä on suuri rooli. Miehet tarvitsevat sitä myös tehdäkseen kiihotuksesta mahdollisimman voimakkaan. Varmin tapa tytölle innostaa mies on stimuloida hänen herkkiä alueitaan. Nämä sisältävät:

  • Pää, niska ja rintakehä;
  • Vatsa (erityisesti alaosa) ja selkä;
  • Sukuelimet ja ympäröivät alueet.

Ennakkopeli alkaa useimmissa tapauksissa suudella. Tytön intohimoinen suudelma voi jo aiheuttaa erektion ja saada miehen oikealle tuulelle. Huulilla on monia hermopäätteitä, lisäksi hän tuntee kumppaninsa seksuaalisuuden ja ennakoi tulevaa seksiä. Tällä hetkellä takaraivoaluetta voidaan silittää käsillä; tämä alue on myös erittäin herkkä. Monet miehet pitävät siitä, kun heidän korvalehtiään suudella ja purrella, mutta sinun on oltava varovainen tämän kanssa, koska on niitä, jotka eivät kategorisesti pidä tästä prosessista.

Alavatsa on erinomainen alue hyväilyille ennen suuseksiä (navasta alas). Selkä sopii eroottiseen hierontaan. Muuten, se voidaan tehdä paitsi käsilläsi, myös huulillasi, hiuksillasi ja paljaalla rinnalla.

Sukuelinten kanssa kaikki on selvää - kaikki liikkeet tällä alueella ovat tervetulleita ja aiheuttavat seksuaalista kiihottumista miehissä. Sinun tulee olla varovainen äkillisissä liikkeissä; kaverit saattavat pelätä ihmisarvonsa turvallisuuden vuoksi. Blowjob, manuaaliset tekniikat - kaikki tämä maksimoi kumppanin halun. Lähialueita ovat sisäreidet, joita voi hyväillä käsin.

Suuteleminen esipelin aikana voi kiihdyttää miehen nopeasti

Vahvemman sukupuolen edustajat innostuvat melko nopeasti. Mutta he tarvitsevat enemmän aikaa (useita tunteja päivään) levätäkseen ja toipuakseen täysin seksin jälkeen kuin naiset, koska prosessi vie heiltä paljon energiaa. Siksi toistuvaa seksuaalista kiihottumista ei välttämättä tapahdu nopeasti kaikilla miehillä, ja tähän tulee suhtautua ymmärtäväisesti.

Seksuaalinen kiihottuminen miehillä

Kun näet kumppanin, joka on sinulle seksuaalisesti houkutteleva, kiihotut ensin psyykkisesti ja sitten fyysisesti. Mutta kuinka tämä tapahtuu, on useimmille ihmisille vähän tunnettu kysymys. Mitä tiede sanoo? Hän pitää kiihottumista fysiologisena seksuaalisena reaktiona.

Tai pikemminkin sen ensimmäinen vaihe. Eli koko sarja prosesseja. Heillä ei ole sukupuolten välisiä eroja: lisääntynyt hengitys ja syke, lihasjännityksen ilmaantuminen, kohonnut verenpaine, lisääntynyt syljeneritys, laajentuneet pupillit, punoitus ja kananlihalle sekä nännien erektio.

Seksuaalinen kiihottuminen, psykologinen käyttäytyminen, katse ja ääni muuttuvat. Tämä johtuu hormonien vapautumisesta vereen, jotka vaikuttavat kehoon kuin lääke. Miehillä esiintyy edellä mainittujen lisäksi peniksen erektiota, kivespussin nousua häpyyn, sen turvotusta ja paksuuntumista sekä esiejakulaatin vapautumista pään voitelemiseksi.

Naisilla esiintyy lisävoitelua, suurten häpyhuulien ohenemista tai päinvastoin suurentumista (riippuen siitä, onko nainen synnyttänyt vai ei), klitoriksen erektiota, kohdun nousua ja suurenemista, häpy-ristiluun lihasten jännitystä ja emättimen pituus.

Muuten, jos miehillä ihon punoitusta havaitaan harvinaisissa tapauksissa, niin naisilla verenpurkausta ei esiinny vain klitorikseen ja häpyhuuliin, vaan myös rintakehään ja selkään. Joillakin naisilla tämä punoitus on niin havaittavissa, että orgasmin aikana ja sen jälkeen rintakehän, hartioiden ja kaulan välinen alue voi jopa muuttua helakanpunaiseksi.

Miksi reaktioita on niin paljon? Ne liittyvät verenhukkaan, jonka keho suorittaa sukuelinten suuremman herkkyyden saavuttamiseksi, ja valmiudet seksuaalisten reaktioiden syklin toiseen vaiheeseen - seksuaaliseen kanssakäymiseen. Kiihtymisvaiheen jälkeen on: tasannevaihe (seksuaalinen yhdyntä), orgasmivaihe ja seksuaalisten reaktioiden loppuunsaattamisen vaihe.

Herätysvaihetta ei ehkä tapahdu. Tämä on usein enemmän fyysinen kuin psyykkinen ongelma. Erektiohäiriö (impotenssi) on häiriö, jossa erektio ei riitä seksuaaliseen kanssakäymiseen. Impotenssia on kolmenlaisia: psykologinen, orgaaninen ja sekoitettu.

Useimmilla miehillä erektiohäiriö liittyy orgaaniseen muotoon eri sairauksien vuoksi. Yleisimmät syyt tähän ovat sydän- ja verisuonisairaudet, diabetes ja hormonaaliset häiriöt. Elinten verenkierron laatu ja hormonitasot häiriintyvät.

Joidenkin sairauksien, huonojen tapojen, tiettyjen lääkkeiden, erityisesti keskushermostoon vaikuttavien lääkkeiden ja istuvan elämäntavan yhteydessä lantion elinten verenkierto heikkenee, minkä vuoksi miehen seksuaalisen kiihottumisen pääreaktiota ei tapahdu - kavernisten ruumiiden täyttäminen verellä.

Huumeet, alkoholi ja tupakointi eivät vaikuta vain fyysiseen, vaan myös psyykkiseen tilaan, minkä vuoksi impotenssi muuttuu orgaanisesta muodosta sekamuotoon. Tätä tilannetta ei voi viivyttää, sillä se voidaan aluksi helposti korjata. Kannattaa käydä urologilla tai seksiterapeutilla.

Miehet kiihottuvat seksuaalisesti useammin kuin saavuttavat orgasmin. Pitkäaikainen raittius voi aiheuttaa vakavaa haittaa keholle yleensä ja erityisesti sukuelimille. Naisten suosikkimotto "innostamme sinua emmekä anna sinun päästää" on hyvä kohtuudella - sinun ei pitäisi käyttää liikaa sellaista viihdettä. Seksuaalinen tyytymättömyys vaikuttaa vakavasti paitsi fyysiseen myös henkiseen terveyteen. Mies tulee hermostuneeksi, vihaiseksi, ärtyisäksi. Säännöllinen orgasmi on tärkeä edellytys kehon normaalille toiminnalle. Eikä käytännössä ole eroa siinä, miten se saadaan - seksin tai masturboinnin aikana.